CILLE DE LUX

NYHED NYHED NYHED NYHED NYHED NYHED NYHED

HAR DU IKKE MULIGHED FOR AT BESØGE MIG PÅ KLINIKKEN VIL DU FREMOVER OGSÅ KUNNE FÅ MIG PÅ BESØG HOS DIG SELV ELLER HVOR DU NU ER. 

Ring eller skriv til mig, og vi finder ud af det skat. 

Mit navn er Cille Deluxe og jeg er en 100% dansk fortryllende luksuselskerinde. Ønsker du dig en oplevelse lidt ud over det sædvanlige, med varme frækhed og elegance er jeg kvinden for dig.

Jeg har evnen til at skabe en intim og hyggelig atmosfære, som med garanti vil få temperaturen til at stige. Jeg kæler for dig med mine bløde varme hænder og min våde tunge finder hurtigt dine erogene zoner så blodet hurtigt løber hurtigere.

 

Jeg nyder at give og derfor tilbyder jeg udover lækker blid sex også en lækker intim olie massage ,body2body massage,hvor du for fuld vækkelse af dine erotiske sanser og bare for lov at tage imod.

Jeg brænder for mit arbejde og nyder at føle den måde hvor på at det næsten føles som om to kroppe smelter sammen, bare at nyde hele intensiteten i den sensuelt ladede stemning.

Jeg er nærværende og fyldt med livsglæde, så lad mig tage dig med på en intens erotisk rejse som er både spændende og pirrende, og prøv hvordan det er at komme så tæt på et andet menneske uden at der nødvendigvis indgår sex, og til sidst mærke den forløsning der er prikken over i-et.

 

Tilbyder alle blide former, kæresteoplevelser, kys og kram, oliemassage og body2body 

Lettere dominans til dig, pirringsbondage, golden shower, prostatamassage/analstimulering

 

 

SMS eller ring 91 48 96 40 eller  send mig en mail på cphdeluxe @hotmail.com.

 

ALT FOREGÅR MED GUMMI

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now